Loading...
Presă 2018-12-01T22:02:56+00:00

Comunicate de presă

Apariții Media

Apariții Media – Articole – Senator USR Cristian Ghica

Congresul extraordinar al Uniunii Salvați România (USR) | 2017.10.28

”În cadrul congresului, a fost ales Biroul Național al USR, format din 11 persoane. Nicușor Dan a fost ales președinte, iar cei cinci vicepreședinți au fost: Cristian Ghica, Clotilde Armand, Roxana Wring, Dumitru Dobrev și Erwin Albu.”

Citește articolul integral

Senat: Reprezentanții USR nu participă la ședința Biroului permanent și spun că nu vor gira lupta din PSD | 2017.06.18

"Nu vrem să girăm o luptă dintre două facțiuni din PSD — despre aceasta este vorba, atâta tot, a spus Ghica la Parlament, în fața sălii în care are loc ședința Biroului permanent al Senatului. El a adăugat că nici la ședința în plen în care va fi citită moțiunea cei de la USR nu vor fi prezenți.”

Citește articolul integral

Am inaugurat Biroul Parlamentar de la Oradea | 2017.04.11

”La conferinţa de presă organizată în acest scop au participat, pe lângă membrii filialei USR Bihor, şi câţiva invitaţi din ţară: Nicuşor Dan (deputat, preşedinte Partidul Uniunea Salvaţi România), Cristian Seidler (deputat, vicelider al grupului USR din Camera Deputaţilor), Oana Bîzgan (deputat, preşedinte Comisia pentru Egalitate de Şanse), Cosette Chichirau (deputat), Cristian Ghica (senator), Lavinia Abu Amra (deputat), Lucian Stanciu (deputat).”

Citește articolul integral

Scandal în şedinţa conducerii Senatului. Şerban Nicolae, acuzat că l-a jignit pe Mihai Goţiu | 2017.04.03

”Cristian Ghica a invocat limbajul injurios folosit în plenul Biroului de către Şerban Nicolae ca motiv al protestului. Mihai Goţiu a explicat că disensiunile au pornit de la afirmaţii făcute de el în cadrul unei conferinţe de presă. Potrivit news.ro, Mihai Goţiu este singurul membru USR din Biroul Permanent al Senatului, însă la şedinţă au participat şi liderul de grup Cristian Ghica şi viceliderul Florina-Raluca Presadă.”

Citește articolul integral

Deputatul USR Iulian Bulai a deschis cabinetul parlamentar din Roman | 2017.03.19

„Suntem aici alături de Iulian să îl sprijinim, e un om extraordinar – și acesta nu este numai punctul meu de vedere, ci al tuturor -, care este determinat în ceea ce face și nu pot să îi urez decât mult succes și să își vadă toate dorințele îndeplinite, a afirmat senatorul Cristian Ghica.”

Citește articolul integral

Deputații USR s-au întânit la Centrul de Afaceri | 2017.03.17

”Secretarul USR, Cristian Ghica, s-a declarat încântat de inițiativa deputatului de Bacău: Mă bucur că au venit parlamentari și președinți de filiale la această întâlnire. Toată lumea știe că, în clipa asta, Moldova e năpăstuită față de restul țării, că s-a dus naibii industria, iar oamenii au plecat să muncească în străinătate. Ideea pentru care suntem aici este aceea că parlamentarii USR din Moldova sunt uniți și foarte hotărâți să facă ceva pentru zona aceasta a țării.”

Citește articolul integral

Senatul a ales conducerea comisiilor permanente de specialitate| 2016.12.22

”USR deține în Comisia pentru apărare funcția de secretar (Nicu Fălcoi), în Comisia pentru afaceri europene — vicepreședinte (Cristian Ghica), în Comisia românilor de pretutindeni — secretar (Radu Mihail), în Comisia pentru dezvoltare și strategie economică—vicepreședinte (Nicoleta Dinu). Noi, cel puțin funcțiile de președinți, nu le-am negociat, ci le-am primit la sfârșit. Adică au fost oarecum impuse, ca să spun așa. Am dorit să precizez acest lucru, a subliniat liderul grupului senatorial al USR, Cristian Ghica.”

Citește articolul integral

Apariții Media – Video – Senator USR Cristian Ghica

Cristian Ghica, vicepreşedinte USR | Adevărul Live | 2016.09.20

”Vicepreşedintele USR, Cristian Ghica, a fost invitat, la Adevărul Live, pentru a discuta despre strategia USR de a trece pragul parlamentar, despre posibilitatea ca USR să-l susţină pe Dacian Cioloş în funcţia de premier şi după alegerile parlamentare, dar şi despre decizia Senautlui de al proteja pe Gabriel Oprea de Justiţie.”

Video integral (36 min)

Youtube

Vezi toate postarile video

Din mandatul meu au mai rămas:

0
0
0
0
Zile
0
0
Ore
0
0
Min
0
0
Sec

Ne schimbăm destinul împreună!

Sunt atât de multe lucruri de schimbat, și nu mai avem prea mult timp. Alătură-te echipei USR și hai să refacem România după chipul și asemănarea cetățenilor responsabili!

Voluntar USR
Membru USR
Susține USR

Abonare Newsletter