Loading...

Raportul de activitate
cu ocazia împlinirii a doi ani de mandat

Acum doi ani am primit votul vostru pentru a deveni Senator în Parlamentul României. Mi-ați oferit încrederea să fiu reprezentantul vostru, să vă apăr drepturile și să găsesc cele mai bune soluții pentru nevoile pe care le identificăm împreună. Am ajuns la jumătatea mandatului și vreau să împărtășesc cu voi realizările de până acum. Mai avem multe de făcut și știu că pot conta pe sprijinul vostru să ducem la bun final toate proiectele inițiate.

În acești doi ani am luptat alături de colegii mei din USR pentru apărarea justiției și a statului de drept. În egală măsură, am luptat pentru un sistem sanitar mai bun, pentru o educație mai bună, pentru debirocratizare, pentru protejarea drepturilor persoanelor cu dizabilități, pentru școli și spitale mai sigure și eficiente.

Am luat cuvântul de peste 150 de ori, am susținut 46 de declarații politice și am transmis peste 40 de întrebări și interpelări, jumătate dintre acestea fiind legate de probleme din sistemul de sănătate. Sunt inițiator sau co-inițiator pentru 16 propuneri legislative și semnatar al altor câteva zeci de inițiative

Vă invit să consultați Raportul de activitate, accesând acest link
2018-12-18T20:13:08+00:00